Team Presto Voorzitter

dinsdag 17 september 2013 Ricky Wirjosentono

Organisator Ewald Ceder tevreden over vierde Bigi Bergi Tour

“Natuurlijk gaan wij het volgend jaar beter organiseren”

Ewald Ceder, de organisator van de vierde Bigi Bergi Tour is een tevreden man. Als hij kijkt naar de ondersteuning van  Willy Rodriguez en haar crew, Saskia Karg en haar crew, Clayton Mendonça en zijn ploeg, de ondersteuning van Rudisa NV als hoofdsponsor, Kenneth Meye en positieve complimenten van Desire Eendragt is Ceder zonder meer gemotiveerd volgend jaar het evenement beter aan te pakken. "Sowieso zijn er zoveel schoonheidsfouten die tot het verleden moeten behoren. Wij gaan het volgend jaar natuurlijk veel beter organiseren," zegt Ceder enthousiast. 


Los van de enorme ondersteuning die voor Ceder heel veel betekent is hij onder de indruk over het niveau dat gestegen is in vergelijking met de voorgaande. Team Dorp heeft hem echt gecharmeerd. "Die jongens zijn heel veel gegroeit. Het gaat allee maar beter met hen en dat betekent ook positief voor onze wieler sport."

"Wij willen de Surinaamse wielrenners ondersteunen veel beter te worden, vandaar dat wij alles er aan doen om dit internationaal evenement groot te maken. Alles andere landen in de regio zijn stappen voor ons, maar wij kunnen daar ook in de top gaan behoren," aldus Ceder.-.

-------------------------------------------------------------------

This event is made possible by Rudisa NV, Staatsolie NV, Intramar NV, Surtel NV, Macdonalds, Subisco NV, Vabi NV, Roy Boedhoe Enterprise, Fernandes Bottling Company NV, Fernandes Auto Handel NV and many other sponsors. A special thanks to all of them!!!!

<< Terug naar Nieuws

Foto's

@nodeName@nodeName@nodeName@nodeName
 
de schakel