Bigi Bergi 2013 Stage 2

zaterdag 14 september 2013 Ricky Wirjosentono

Day two and the second stage of the Bigi Bergi Tour 2013 is going to start just over a couple of hours. 09:00hrs to be precise.....

What are your prediction for today?

Will Team Guyana and French-Guyana close the gap?

What is Team Suriname plan for today? They are the host country, so they probably set the bar very high.

Assume that Team Curacao will regain the lead on the second stage?

It will be some firework between Klaaskreek and Atjonie!!!!!

This event made it possible by Rudisa NV, Staatsolie NV, Intramar NV, Surtel NV, Macdonald, Subisco NV, Vabi NV, Roy Boedhoe Enterprise NV and many other sponsors. A special thanks to all of them!!

Tweede etappe zege voor Jean-Michel Clet 

De Frans-Guyanees Jean-Michel Clet van de wielervereniging Espoire Cycliste de Guyane heeft de tweede etappe van de Bigi Bergi Tour op zijn naam geschreven. Als één van de veelzijdige wielrenner van Frans-Guyana won hij genoeg tijd, nadat hij in de eerste etappe sukkelde. In de eindsprint klopte hij titelverdediger Moses Rickets. Clet's landgenoot Christophe Bruneau completeerde de top drie op de tweede dag van de grootste wieler evenement van het jaar. 

Het parcour van Klaaskreek naar Atjonie over een geschatte afstand van 105 kilometers ontdekte Clet dat het niet de makkelijkste etappe die hij ooit heeft gereden. "Mijn doel was om mijn tijd in te halen, nadat ik gister heb geblunderd. Het was een goede race vandaag," weet de winnaar. De mogelijkheid bestaat dat hij de gele trui morgen in handen krijgt. Of hij het evenement wint hangt volgens hem aan zijn ploeg. "Ik ga morgen wel heel hard aan de slag," adus Clet.

<< Terug naar Nieuws

Foto's

@nodeName@nodeName@nodeName@nodeName@nodeName
 
de schakel